Barion Pixel

Antagon Royal

Antagon Royal francia kártya

Antagon Royal

Igazán egyedi, különleges, limitált kiadású kártya

  • 9.990 Ft

Ezt a terméket sajnos már nem gyártják, így beszerezni nem tudjuk.

Limitált kiadás 3 joker Linen Finish Gyűjtőknek Dupla hátlapú Dombornyomott doboz Fekete hátlap Sorszámozott 2018 NPCC SixtyFourPlayingCards

Az Antagon Royal pakli minden egyes lapja egyedi megjelenésű. Ez különösen igaz a figurás lapokra. A számos lapok háttérszíne kissé besárgult kopottas hatású. A kártyapakli limitált kiadású, mindössze 1900 darab készült belőle. Minden egyes csomag egyedileg sorszámozott.

Antagon Royal

Igazán egyedi, különleges, limitált kiadású kártya

Az Antagon Royal kártyát a SixtyFourPlayingCards tervezte Olaszországban. A gyártás az Ukrajnában található NPCC Noir Arts gépeire bízták, az eredmény igazán lenyűgöző lett. A pakliban az 52 lapon túl 3 joker és egy dupla hátlapú lap (úgynevezett double backer) is található.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Antagon Royal francia kártya

Értékelés: 5/5 (3)

Ár: 9.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ezt a terméket már nem gyártják, így beszerezni nem tudjuk.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!