Barion Pixel

Bicycle Luxe

A Bicycle® kártyák Luxe sorozatának tagjai Bicycle® Luxe néven ismertek. Ezeket a kártyákat olyan technológiával készítik, melynek során valódi fémet tartalmazó tintát használnak. A Luxe sorozat kártyái kiválóan ötvözik az ikonikus Bicycle® megjelenést, a fémes hatású hátlap nyújtotta luxus érzéssel. Az így készült kártyák standard Rider Back megjelenésűek. Gyönyörű fémes ragyogás, kifogástalan használhatóság, prémium alapanyagok és a jól bevált air-cushion bevonat, ez a Bicycle Luxe.

Bicycle Crimson Luxe francia kártya

Bicycle Crimson Luxe

Bicycle Crimson Luxe

A MetalLuxe™ sorozat bíborvörös tagja. Különleges, fémesen csillogó piros hátlapú kiváló minőségű kártyapakli. További részletek »

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!

Bicycle Crimson Luxe francia kártya

Bicycle Crimson Luxe francia kártya

A MetalLuxe™ sorozat bíborvörös tagja. Különleges, fémesen csillogó piros hátlapú kiváló minőségű kártyapakli.

  • 6.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.