Barion Pixel

Boardwalk

Boardwalk francia kártya

Boardwalk

Vintage stílusú kártyapakli

  • 4.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Dombornyomott doboz Barna hátlap Mintás dobozbelső EPCC The Blue Crown Randy Butterfield Drew Melton

A Boardwalk Papers kártya dobozát az elmúlt korok sétányai, kis vidámparkjai ihlették. A hátlap, a pikk ász, a jokerek és a doboz grafikái alapvetően Drew Melton művei, Randy Butterfield továbbfejlesztéseivel.A hátlap vintage stílusú kétszínű barna kivitelben. A dobozt gyönyörű arany- és fehérfóliával, dombornyomással, belső nyomtatással és egyedi zárómatricával látta el a gyártó. A lapok standard megjelenésűek, a figurás kártyák azonban egyedi színvilágúak.

Boardwalk

Vintage stílusú kártyapakli

A Boardwalk kártyát a tajvani székhelyű Expert Playing Card Company gyártotta. A pakliban a szokásos 52 lapon túl 2 joker található.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Boardwalk francia kártya

Értékelés: 5/5 (1)

Ár: 4.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!