Citizens díszdobozos kártya szett

Rendkívül részletgazdag prémium minőségű francia kártya afrikai keményfa díszdobozban.

Citizens díszdobozos kártya szett

Citizens díszdobozos kártya szett

Rendkívül részletgazdag prémium minőségű francia kártya egy lézermarással készült 3 dimenziós mintájú afrikai keményfa díszdobozban.

  • 57.900 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Theory11 USPCC Díszdobozos Linen Finish Dupla hátlapú Dombornyomott doboz Fekete hátlap Arany hátlap Mintás dobozbelső Kevin Cantrell 6 paklis szett

A Citizens kártyák illusztrációját Kevin Cantrell készítette Amerikában, a rendkívül összetett mintázat minden részlete kézzel készült. Ez a prémium minőségű kártya az Egyesült Államokban készül, kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó (FSC minősítéssel rendelkező) papír felhasználásával. A csomagolást nemcsak kívül díszíti a léllegzetelállítóan összetett minta, a tok belső oldala is rendkívül díszes.

A mintázat minden apró részlete kiemelt figyelmet kapott a tervezés során. A doboz arany és bronz fóliával díszített, így rendkívül elegáns és kifinomult a megjelenése. A jokeren és a hátlapokon a „Audentes Fortuna Iuvat.” latin kifejezés látható ami magyarul annyit jelent: „Bátraké a szerencse”. A kártya különlegessége, hogy se a dobozán, se magukon a kártyákon nem található vonalkód.

A 6 pakli prémium minőségű Citizens francia kártya egy lézermarással készült 3 dimenziós mintájú afrikai keményfa díszdobozba került. Ez a kártya szett a Deckmaster.hu kínálatában szereplő termékek legmagasabb színvonalát képviseli. Igazi luxus minőségű darab gyűjtőknek és a kártya szerelmeseinek.

Bővebb információk a termékről

Készült a Theory 11, Kevin Cantrell és a The United States Playing Card Company együttműködésében

Név: Citizens díszdobozos kártya szett

Brand: Theory 11

Grafikus: Kevin Cantrell

Gyártó: The United States Playing Card Company

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

Értékelés: 5/5 (1)

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Lapok száma: 52 (+ 2 joker)

Anyaga: A kártyák anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal (linen finish). A doboz anyaga: afrikai keményfa

Csomagolás: A kártyalapok elegáns mintájú kiváló minőségű papírdobozban kaptak helyet, a papírdoboz bontatlan, záró matricával (zárjeggyel) leragasztott. Külső borításként a doboz nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva. A 6 pakli egy lézergravírozott fa díszdobozban helyezkedik el.

Információ kártyagyűjtőknek: Nem limitált kiadás.

Ár: 57.900 Ft / szett

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!