Barion Pixel

Mandalas

Mandalas francia kártya

Mandalas

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

A kártya tervezőjét (Damien O'Brien) a Mandalák aprólékos és esztétikus megjelenése ihlette a Mandalas pakli megalkotásakor. A mandalákat a spiritualitás, az egyensúly és a szépség jellemzi. A pakli ezeket a tulajdonságokat ötvözi a tervező másik nagy szenvedélyével, a tetoválás művészetével.

Mandalas

A kártya a United States Playing Card Company gyárában készült az Egyesült Államokban, kifejezetten minőségi alapanyagok felhasználásával.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Mandalas francia kártya

Értékelés: 5/5 (3)

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!