Barion Pixel

Mandalorian

Mandalorian francia kártya

Mandalorian

A Theory11 prémium kártyája, amit a Csillagok háborúja univerzumban játszódó tévésorozat inspirált.

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

A "The Mandalorian" 2019-től futó, a Csillagok háborúja univerzumban játszódó amerikai tévésorat. Ez a sorozat ihlette a Mandalorian kártyapaklit, amely a theory11© és a ™Lucasfilm Ltd. közös projektjeként született meg. A Theory11 a világ élmezőnyébe tartozó kártyagyártók egyike. A pakli az Egyesült Államokban készült fenntartható erdőkből származó FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírra, növényi alapú festékekek és keményítőalapú laminátumok felhasználásával.

Mandalorian

This is the way

A pakli doboza dombornyomott, ezüst színű, fekete és fémesen csillogó, feltűnő vörös színű fóliával díszített. A kártyalapok egyedi mintájúak, a jokereket a figurás lapokat és természetesen a hátlap mintázatát is a rajongók által kedvelt karakterek és események ihlették.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Mandalorian francia kártya

Értékelés: 5/5 (7)

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!