Barion Pixel

Műbőr kártyatartó doboz (12 paklis)

Rendkívül finom kivitelezésű 12 paklis kártyatartó doboz kedvenc kártyáid tárolására.

Műbőr kártyatartó doboz (12 paklis)

Műbőr kártyatartó doboz (12 paklis)

  • 10.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Ez a 12 pakli tárolására alkalmas fekete kártyatartó doboz kiváló minőségű, nagy kopásállóságú műbőrből készült, bélése puha szürke flanell anyag. Varrása során computer-vezérelt technológiát alalmaztak, így minden egyes öltés pontosan oda került, ahova készítői szánták. A doboz minden részletében rendkívül finom kivitelezésű, tetején elegáns TCC logó található, a záródását mágnes biztosítja. 12 db szabványos póker méretű pakli tökéletesen illeszkedik a dobozba, így az remekül megvédi kedvenc kártyáidat. A doboz kártyákat nem tartalmaz.

Bővebb információk a TCC 12 paklis kártyatartó dobozról

Név: Műbőr kártyatartó doboz (12 paklis)

Brand: TCC

Gyártó: TCC

Anyaga: műbőr, flanell

Ár: 10.990 Ft / db

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!