Barion Pixel

Victorian Room

A titokzatos mágus kártyája

Victorian Room designer francia kártya

Victorian Room

Ezt a kártyát egy titokzatos bűvész, Ace Victoria naplója inspirálta. Doboza elegáns, kör alakú "betekintő nyílásával" szokatlan kialakítású.

  • 6.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Dupla hátlapú Dombornyomott doboz Mintás dobozbelső EPCC The Blue Crown Kivágott doboz Színes hátlap

Történetünk 100 évvel ezelőtt kezdődik - a pontos év 1916. Egy titokzatos férfi bejárja a világot és utazása közben bűvészmutatványokkal kápráztatja el az embereket. Az ő idejében az egyik legjobb bűvésznek tartották, mégis csak néhányan tudták, hogyan is néz ki. Ez csak azon kevesek kiváltsága volt, akik személyesen is találkozhattak vele. Az emberünk neve: Ace Victoria.
Arthur “Ace” Victoria Birminghamben született, a viktoriánus Angliában, majd a 20. század elején az Egyesült Államokba költözött. Utazásai során a világ minden táját bejárta, munkásságáról naplót vezetett, melyre csak évekkel később találtak rá Indiában. Ez a napló tárta fel az utókornak mutatványainak titkát és egy egyedi kártya terveit is. A The Blue Crown (egy cég amely bűvészek számára készít termékeket) vállalta a feladatot, hogy Ace Victoria naplója alapján elkészíti a Victorian Room fantázianevű kártyát.
Igaz történet vagy csak legenda? Ezt sajnos nem tudjuk, de az biztos, hogy a Victorian Room pakli igazán lenyűgőzőre sikerült.

Victorian Room

A titokzatos mágus kártyája

A kártya doboza szokatlan kialakítású. Az egyik oldalán egy kör alakú kivágás található, ezáltal a gyönyörű hátlap minta egy részlete (egy viktoriánus stílusú óra számlapja) a doboz kinyitása nélkül is látható. A másik oldalon egy szintén kör alakú, egyhén tükröződő felületet találunk. A jokereken Ace Victoria neve látható, a figurás lapok a megszokott mintázatúak, de élénk festésük elegáns külsőt kölcsönöz nekik.

Bővebb információk a kártyáról

Készült a The Blue Crown, Rudy Faber és az Expert Playing Card Company együttműködésében

Név: Victorian Room designer francia kártya

Brand: The Blue Crown

Megjelenés éve: 2016

Grafikus: Rudy Faber, Edo Huang

Gyártó: Expert Playing Card Company, Taiwan

Értékelés: 5/5 (3)

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Lapok száma: 52 (+2 joker, +1 dupla hátlapú kártya)

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal

Csomagolás: A kártyalapok elegáns mintájú kiváló minőségű papírdobozban kaptak helyet. A doboz egyik oldala kör alakban kivágott, így a kártya hátlapjának egy részlete kibontás nélkül is látható. Külső borításként a doboz nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva.

Információ kártyagyűjtőknek: Már nem gyártják.

Ár: 6.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!