Barion Pixel

Angry Pussies

Angry Pussies francia kártya

Angry Pussies

Mérges macskák felfegyverkezve

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Az Angry Pussies kártya ötlete eredetileg 2014-ben egy április tréfának indult. Azóta legendássá vált kártyás körökben. Ez a limitált kiadású pakli garantáltan mosolyt csal minden kártyakedvelő, különösképpen a macskarajongók arcára.

Angry Pussies

Mérges macskák felfegyverkezve

Az Angry Pussies pakli számos lapjai hagyományos mintájúak, na de nem is ez adja a kártya különlegességét. Mind a hátlapon mind a figurás lapokon különféle módon felfegyverkezett kiscicák láthatók. Van amelyik épp egy karddal győz le egy sárkányt, de van olyan macska is amelyik az űrben harcol. A hátlap szegély nélküli és igazán egyedi színvilágú, így roppant módon alkalmas egy nem mindennapi legyező nyitásra.
A pakli nem tartalmaz jokert, helyette két speciális lap található a csomagban, melyek jól jöhetnek kártyatrükkök előadása során.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Angry Pussies francia kártya

Értékelés: 5/5 (7)

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!