Helló! Kicsit többet szeretnél tudni rólunk?

Ezeket mi gondoljuk magunkról:

Szenvedélyünk a kártya

Imádjuk a szép kártyákat! Rajongunk minden egyes gyönyörűségért ami megfordult a kezeink között, és szeretnénk ha ezt az érzést Te is átélhetnéd.

Nem hagyunk egyedül

Elveszettnek érzed magad a sok szebbnél szebb pakli között böngészve? Nem találsz az oldalon valami számodra fontos információt? Esetleg ajándékba szánod a kártyát, és elbizonytalanodtál, hogy vajon melyik lenne az amivel igazán örömöt tudsz szerezni? Írj nekünk nyugodtan (shop@deckmaster.hu), szívesen segítünk akár e-mailben, akár telefonon a megfelelő kártyapakli kiválasztásában.

Láttál valahol egy kártyát, beleszerettél, de már sehol nem kapható?

Nyugi, nem vagy egyedül, én is jártam már így, tudom mit érzel. Ilyenkor szoktunk bevetni minden kártyás kapcsolatot, ha kell külföldön is felkutatjuk a kiszemelt paklit.

Hipp-hopp szállítunk

Nem ülünk napokig a beérkező rendeléseken, amint kapjuk az értesítést arról, hogy új rendelés érkezett, már továbbítjuk is a raktár felé, hogy ott minél hamarabb becsomagolják és már vihesse is a futár. Pontosan tudjuk milyen izgalommál jár a csomag felbontása, és milyen elkeserítő tud lenni, ha nem érkezik meg időben.

Garantáljuk, hogy minőséget kapsz

Ha mégsem tetszene amit kapsz, akkor 100 napon belül szó nélkül visszaadjuk a pénzed, még csak megindokolod sem kell, hogy mivel volt probléma. Nem kötekszünk, nem vonjuk kétségbe a szavad. Nekünk tetszik amiket árulunk, imádjuk őket, de elfogadjuk, hogy nem mindenki érez ugyanígy.

Nem engedheted meg magadnak, hogy több ezer forintot költs kártyára?

Megértjük, és hidd el, ebben is szívesen segítünk. Egy vállakozást üzemeltetni nem olcsó dolog, ezért az árainkat úgy alakítottuk ki, hogy a Deckmaster még sok-sok ideig tényező lehessen a magyar kártya piacon. Ha vásárlásoddal ezt elősegíted, azért igazán hálásak vagyunk Neked. Viszont ha indokoltnak látjuk, néha 1-1 rendelés esetén tudunk engedni a profitunk terhére. Dobj egy egy mailt (shop@deckmaster.hu) vagy írj ránk messengeren és megbeszéljük, hogy mit tudunk az ügy érdekében tenni, hogy a végén mindenki elégedetten legyen. A jóindulatunkkal visszaélni nem ér :)

Nyugodtan alszunk

Tudjuk, hogy mindent megteszünk a vevőink elégedettségéért, és tágabb közösségünket, partnereinket sem verjük át. Fair-play módon üzletelünk, minden adót, vámot és egyéb költséget mindenféle trükközés nélkül megfizetünk. Ezt büszkén vállaljuk, Neked kedves vásárló pedig a legnagyobb tisztelettel megköszönönjük, hogy segítségeddel mindez megvalósulhat!

Ha nem ezt az érzelgős szöveget kerested, hanem cégadatok miatt jöttél a Rólunk oldalra...

...akkor itt megtalálod amit kerestél.

Ez pedig ahogy a vásárlóink látnak minket:

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.