Barion Pixel

Axolotl

Axolotl francia kártya

Axolotl

Egy különleges vízi élőlény, az Axolotl támogatásáért készült pakli

  • 8.990 Ft

Ezt a terméket sajnos már nem gyártják, így beszerezni nem tudjuk.

Trükk lap Cartamundi Gyűjtőknek Fehér hátlap True Linen B9 finish Dupla lap 1 joker

Az Axolotl kártya projekt azért jött létre, hogy szélesebb körben hírét vigye az Axolotl nevű, Mexikóban élő különleges vízi élőlénynek. Minden egyes kártyalap egyedi tervezésű, mintáit maga az Axolotl, illetve a természetes környezete ihlette.

Axolotl

Egy különleges vízi élőlény támogatásáért készült pakli

A kártya doboza matt fekete, kiváló minőségű papírból készült, mintája szintén fekete, viszont fényes, így a fekete minta a fekete dobozon igazán különleges látványt nyújt.
A pakliban szokatlan módon csupán egyetlen joker található, viszont a szokásos 52 lap + az 1 jokeren kívül 2 extra trükk lapot is kapunk. Egyikük egy dupla oldalú lap (egyik oldala kőr király, másik treff hármas), a másik pedig egy plusz kőr dáma. Ezek a ráadás lapok kíváló segítséget tudnak nyújtani egy-egy kártyatrükk alkalmával.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Axolotl francia kártya

Értékelés: 5/5 (4)

Ár: 8.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ezt a terméket már nem gyártják, így beszerezni nem tudjuk.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!