Blue Kittens

A képek illusztrációk, a megvásárolható terméken kívül egyéb tárgyakat is tartalmazhatnak.

Blue Kittens

5 990 Ft
A fenti ár 1 pakli kártyára vonatkozik.

Jelenleg raktáron: 2 db

Kézbesítés várható dátuma ha most megrendeled: 2024. ápr. 16.

A Kittens kártyapakli macskarajongókank kötelező darab, de rejtett képességeinek köszönhetően bűvészek is kiválóan alkalmazhatják előadásaik során.  A mintája miatt kicsit régies hatásúnak tűnhet, olyan mintha a nagymama fiókjából került volna elő.

Ha ezzel fogsz bűvésztükköt bemutatni, senki sem fog rejtett jelölésre vagy egyéb "huncutságra" gyanakodni, a bájos cicák nagyszerűen végzik a dolgukat, ha a nézők figyelmének eltereléséről van szó.


Figyelem: Jelölt kártyáról van szó, de (vagy szándékosan, vagy nem, ki tudja...) a káró lapok jelölése nem tökéletes, ugyanis fordított sorrendben jelölték meg őket. Megtanulható, de kicsit zavaró.

A Blue Kittens pakliban nincsenek jokerek, viszont kapunk kettő módosított lapot, melyek trükkökhöz kiválóan használhatók. Ezen felül a pikk ászból kettő található a csomagban, amik nem teljesen egyformák, így egy kis fantáziával remek trükkök eszközei lehetnek.

Igazi "munkapakli", ugyanis a fentieken túl a lapok széleinek egyedi mintázata is segít bizonyos trükkök bemutatása során.


Gyártó: Cartamundi

Brand: Ellusionist

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal

Lapok száma: 52 (+2 trükk lap, +1 extra pikk ász, +1 dupla hátlapú lap)

Csomagolás: A kártyalapok enyhén dombornyomott, kiváló minőségű papírdobozban kaptak helyet, mely külső borításként nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.