Amikor francia kártyát vásárolsz, akkor a lapokat rendszerint egy papírdobozból veszed ki. A gyártók különös figyelmet fordítanak arra, hogy a pakli arculata ne csak a lapokon jelenjen meg, hanem a papírdoboz is igazán impozáns és megnyerő legyen. A kártya tárolására megoldást jelent az is, ha rendszeresen vissza teszed az eredeti dobozba, de van ettől egy sokkal jobb ötletünk.

Használj kártyatartót, ha fontos neked a kártyalapok védelme

A kártyatartók nagyon praktikus és könnyen kezelhető eszközök, amelyek nagy fokú védelmet biztosítanak a paklidnak. A kártyádat egyszerűen szállíthatod a zsebedben vagy a táskádba dobva, védve van minden külső tényezőtől és az épségét veszélyeztető hatásoktól. Sokféle kártyatartót kínálnak a kártyaboltok és kártya webáruházak, ezek közül szeretnénk neked megmutatni néhány remek terméket.

Mitől kell félteni a kártyát, mire jó egy kártyatartó?

A paklid lapjai nemcsak akkor vannak külső veszélynek kitéve, amikor épp a kezedben tartod, kevered, osztod vagy esetleg trükköket gyakorolsz vagy mutatsz be. A szennyeződések akkor is ronthatnak állapotán, amikor éppen nincs használatban. Porosodhat, ráborulhat valami, zsírosodhat, megtörhet vagy gyűrődhet. Az nem feltétlenül biztosít teljes védelmet, ha gondosan vissza teszed az eredeti, jellemzően papír anyagú dobozába. Ezért használnak sokan valamilyen remek kialakítású kártyatartót.

Az említett praktikus funkciók mellett persze van más szempont is. A megjelenés és a design. Ezeket a tartókat gondos figyelemmel tervezik, tesztelik és úgy alakítják ki, hogy nagyon kényelmes legyen a használatuk. Akadnak különlegességek, ahogyan a lenti írásban is olvashatod majd, melyek a védelem mellett eleganciát is kölcsönöznek a paklidnak. A gyűjtők és a kártya-ritkaságok kedvelőinek egyedi kialakítású, átlátszó kártyatartót is megmutatunk.

TCC Card Clip kártyatartó

Egyszerű kialakítású és roppant könnyen kezelhető kártyatartó, melyet a gyártó fekete és ezüst színben kínál számodra. Anyagát tekintve alumínium ötvözetből készült, külső és belső felülete homokfújt, tartása stabil, minősége remek. Igényes kialakítású és elegáns megjelenésű kártyatartó.

TCC Card Clip kártyatartó

TCC bőr és műbőr kártyatartók

Szabvány méretű kártyádat egy igazán impozáns tartóba teheted. A terméket gyártják bőr és műbőr kivitelben is. Méretei lehetővé teszik, hogy a paklit ne csak lapokban, hanem akár dobozostól is elhelyezd benne, bár ekkor már kicsit szűkös, nehezebben tudod kezelni, mintha csak a kártyalapokat tennéd bele. Cipzárral zárható, nem esnek ki belőle a lapok, kiváló minőségű termék.

TCC bőr és műbőr kártyatartók

TCC Jeans farmer kártyatartó

A kártyatartó különlegességét két legfőbb tulajdonsága biztosítja. Egyrészt az, hogy kézzel készített farmer anyagból állítják elő, másrészt pedig a tökéletes záródás, melyet a gondosan elhelyezett mágnesek ereje biztosítja. Ahogyan a farmer, így ez a tartó is örök érvényűen divatos, a design időtálló és fiatalos.

TCC Jeans farmer kártyatartó

TCC Crystal akril kártyatartó

A legjobb választás, ha van egy igazán különleges és féltett paklid, amit szívesen megmutatnál másoknak, vagy feltennéd a polcra. Átlátszóságának köszönhetően sokat mutat a paklidból, de teszi mindezt maximális védelem mellett. Kialakítása lehetővé teszi, hogy a kártyapakli minden irányból látható legyen. A tartó élei le vannak kerekítve, kényelmes kézben tartani, kellemes a fogása. Erős mágnesek tartják, nem nyílik ki könnyedén, nem tudnak kiesni belőle a lapok.

TCC Crystal akril kártyatartó

Kártyatartó doboz

Ez egy olyan doboz, amibe 6 db szabvány méretű francia kártya belefér. Pontosan illeszkedik, nem mozog benne, rendkívül gondosan kialakított és magas minőségű kártyatartó doboz. Nagy kopásállósággal bír, hiszen nagy igénybevételre tervezték.

Kártyatartó doboz