Barion Pixel

Gambler's

Gambler's

Kifinomult tervezésű kártya, titkot rejtő szegélynélküli fekete hátlappal.

  • 6.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

USPCC Air-Cushion Finish Dupla hátlapú Fekete hátlap Szegély nélküli hátlap Mintás dobozbelső Jelölt Christofer Lacoste

A Gamblers kártya azoknak készült, akik értékelik a finom eleganciát, egy igazán stílusos tervezésű kártyát tarthatunk ugyanis a kezünkben. A stílusosság azonban egy kis titkot is rejt. Az elbűvölő hátlap design finomam, egyáltalán nem tolakodóan, de elárulja nekünk, hogy milyen szín és számérték szerepel a kártya előlapján.

Gambler's

Elegáns kártya, fekete jelölt hátlappal

A Gamblers pakli hátlapja fekete színvilágú, szegély néküli. A csomagban az 52 lapon kívül 2 joker és egy dupla hátlapú (double backer) kártya is található. A pakli jelölt, azaz a hátoldali jelölésrendszer ismeretében megállapítható, hogy mi látható az adott kártya előlapján. A jelölést nem egyszerű kiismerni, de a lényege éppen abban áll, hogy a laikusok szeme elől rejtve maradjon. A kártya doboza fekete, elegáns, szintén fekete mintával. A doboz belsején aranyszínű minta és a "Corvus oculum corvi non eruit" latin szöveg található, azaz "Holló a hollónak nem vájja ki a szemét." Ezzel feltehetően a "csalók" közti becsültre utalt a kártya tervezője, Christofer Lacoste. Szintén erre utaló jel, hogy habár jelölt pakliról van szó, két lap (pikk J és káró 4) jelöletlen maradt.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Gambler's francia kártya

Értékelés: 4.95/5 (10)

Ár: 6.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!