Barion Pixel

High Victorian

Arany és zöld tökéletes harmóniája

High Victorian designer francia kártya

High Victorian

Ezt a kártyát a viktoriánus korszak összetett, lenyűgöző stílusa inspirálta. Az összes apró részletét tüzetesen, precízen megtervezték, így egy igazán kifinomult megjelenésű kártya lett az eredmény.

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Theory11 USPCC Linen Finish Dombornyomott doboz Fekete hátlap Mintás dobozbelső Joe White

A High Victorian pakli a világ egyik legaprólékosabban kidolgozott francia kártyája, melynek illusztrációját Joe White készítette az Egyesült Királyság fővárosában, Londonban. Ezt a kártyát a viktoriánus korszak összetett, lenyűgöző stílusa inspirálta. Az összes apró részletét tüzetesen, precízen megtervezték, így egy igazán kifinomult megjelenésű kártya lett az eredmény.

High Victorian

Arany és zöld tökéletes harmóniája

A High Victorian francia kártya minden egyes lapja egyedileg tervezett, az ászok, a jokerek és a figurás lapok is egy eddig sehol nem látott mintázatot kaptak. A hátlap küllemét egy több mint másfél évig tartó gondos tervezés során alakították ki, és ez a rengeteg ráfordított idő meg is hozta a gyümölcsét. Nemcsak egyedi, hanem egy rendkívül aprólékos, minden részletében kifinomult megjelenésű hátlap dizájn jellemzi ezt a prémium kategóriájú francia kártyát.

Bővebb információk a kártyáról

Készült a Theory 11, Joe White és a The United States Playing Card Company együttműködésében

Név: High Victorian designer francia kártya

Brand: Theory 11

Grafikus: Joe White

Gyártó: The United States Playing Card Company

Származási hely: Amerikai Egyesült Államok

Értékelés: 5/5 (7)

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Lapok száma: 52 (+ 2 joker)

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal (linen finish)

Csomagolás: A kártyalapok elegáns mintájú kiváló minőségű papírdobozban kaptak helyet, a papírdoboz bontatlan, záró matricával (zárjeggyel) leragasztott. Külső borításként a doboz nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva.

Információ kártyagyűjtőknek: Nem limitált kiadás, jelenleg is gyártják.

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!