Barion Pixel

Infinitas

Infinitas

A kreativitás határtalan, végtelen. A lehetőségek világa korlátlan.

  • 3.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

A kreativitás határtalan, végtelen. A lehetőségek világa korlátlan. Ez a gondolat ihlette az Infinitas kártya megalkotóit. A tervezője Rian Lehman, aki ezzel a kártyával tiszteleg a világunkban megtalálható kimeríthetetlen lehetőségek és megszámlálhatatlan kapcsolódási pontok előtt.

Infinitas

A kreativitás határtalan, végtelen. A lehetőségek világa korlátlan.

Az Infinitas pakli limitált kiadású, mindössze 5000 példány készült belőle. Mind a figurás mind a számos lapok egyedi mintázatúak, a hátlapon lácszerűen összekapcsolódó végtelen szimbólumok láthatók. A csomagban a szokásos 52 lap melett két joker, egy dupla hátlapú és egy üres lap található.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Infinitas francia kártya

Értékelés: 5/5 (4)

Ár: 3.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!