Barion Pixel

James Bond

James Bond francia kártya

James Bond

A Theory11 prémium kártyája, amit a legendás fimsorozat inspirált.

  • 6.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Theory11 USPCC Linen Finish Gyűjtőknek Dombornyomott doboz Barna hátlap 2020

A James Bond kártyát - névadójához hasonlóan - az elegancia és a kifinomultság jellemzi. Doboza dombornyomott, és aranyfóliával díszített.
James Bond először a klasszikus 1962-es Dr. No. című filmben jelent meg a képernyőn. 58 évvel később, a 007-es még mindig a kedvenc titkos ügynökünk. A közkedvelt James Bond sorozat huszonötödik részének - Nincs idő meghalni - megünneplésére a Theory11 büszkén mutatja be legújabb pakliját, a James Bond 007 kártyát.

James Bond

A nevem Bond. James Bond.

A Theory11 mindig valami újítással rukkol elő. Ezúttal a dombornyomott doboz két réteg aranyfólia bevontatot kapott. A doboz hátoldalán a Bond címer látható, első oldalán pedig a legendává vált 007-es szám. A 007 szintén megtalálható a doboz piros színű záró matricáján is.
A James Bond kártya mintái, a pikk ász, a joker, a figurás lapok, és a doboz design a maga nemében mind egy-egy műalkotás, melyeket az elmúlt hat évtized ikonikus Bond filmjei ihlettek.

Bővebb információk a kártyáról

Név: James Bond francia kártya

Értékelés: 4.85/5 (16)

Ár: 6.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!