James Bond

A nevem Bond. James Bond.

A képek illusztrációk, a megvásárolható terméken kívül egyéb tárgyakat is tartalmazhatnak.

James Bond

7 990 Ft
A fenti ár 1 pakli kártyára vonatkozik.

Jelenleg raktáron: 1 db

Kézbesítés várható dátuma ha most megrendeled: 2024. ápr. 16.

A James Bond kártyát - névadójához hasonlóan - az elegancia és a kifinomultság jellemzi. Doboza dombornyomott, és aranyfóliával díszített.
James Bond először a klasszikus 1962-es Dr. No. című filmben jelent meg a képernyőn. 58 évvel később, a 007-es még mindig a kedvenc titkos ügynökünk. A közkedvelt James Bond sorozat huszonötödik részének - Nincs idő meghalni - megünneplésére a Theory11 büszkén mutatja be legújabb pakliját, a James Bond 007 kártyát.


A Theory11 mindig valami újítással rukkol elő. Ezúttal a dombornyomott doboz két réteg aranyfólia bevontatot kapott. A doboz hátoldalán a Bond címer látható, első oldalán pedig a legendává vált 007-es szám. A 007 szintén megtalálható a doboz piros színű záró matricáján is.
A James Bond kártya mintái, a pikk ász, a joker, a figurás lapok, és a doboz design a maga nemében mind egy-egy műalkotás, melyeket az elmúlt hat évtized ikonikus Bond filmjei ihlettek.


Gyártó: The United States Playing Card Company

Brand: Theory 11

Megjelenés éve: 2020

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal

Bevonat: Linen Finish

Csomagolás: A kártyalapok elegáns dombornyomott, kiváló minőségű papírdobozban kaptak helyet. A doboz záró matricával leragasztott, külső borításként nyitó szalaggal ellátott átlátszó celofánba van csomagolva.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.