Barion Pixel

Harry Potter Slytherin (Mardekár)

Harry Potter Slytherin (Mardekár) kártya

Harry Potter Slytherin (Mardekár)

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

A Theory11 négy lenyűgöző színes kiadásban készült prémium minőségű kártyája. A Harry Potter sorozat által ihletett kártyán az összes kedvenc karaktered megtalálható. Éld át újra az ikonikus sorozat legemlékezetesebb pillanatait, valahányszor előveszed ezt a Harry Potter kártyát.

Harry Potter Slytherin (Mardekár)

A kártyák színei a Roxfort négy házát jelképezik: Griffendél (piros), Mardekár (zöld), Hollóhát (kék) és Hugrabug (sárga). A négy szín külön-külön vásárolható meg.

Bővebb információk a kártyáról

Név: Harry Potter Slytherin (Mardekár) kártya

Értékelés: 5/5 (2)

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!