NOC Pro Greystone

Szürke NOC Pro kártya

A képek illusztrációk, a megvásárolható terméken kívül egyéb tárgyakat is tartalmazhatnak.

NOC Pro Greystone

4 990 Ft
A fenti ár 1 pakli kártyára vonatkozik.

Jelenleg raktáron: 0 db

Ez a termék jelenleg nincs raktáron, így sajnos nem tudod kosárba tenni.

Értesítést kérek, ha újra elérhető lesz.

Kézbesítés várható dátuma ha most megrendeled: Ismeretlen

A NOC kártya az egyik legkedveltebb választás a bűvészek, kártyások és kártyagyűjtők számára szerte a világon. Több millió NOC pakli kelt el világszerte több mint 100 egyedi változatban.
A NOC Pro sorozat a NOC kártyák legújabb, minden részletében tökéletesített változata. A NOC Pro kártyát négy lenyűgöző színváltozatban gyártják: Burgundi Red, Navy Blue, Jet Black és Greystone. Ezek a színek professzionális hangulatot közvetítenek, amely ideális bűvész előadásokhoz és mindenféle kártyás tevékenységhez. A híresen minimalista hátoldal ki lett bővítve egy hozzáadott belső szegéllyel, amely elegáns hangulatot kölcsönöz az amúgy is leegyszerűsített, minimalista kártyának. A tok is teljesen újra lett tervezve, matt felületű, színes dombornyomott kiváló minőségű papírra lett nyomva. A szürke NOC Pro paklihoz tartozik egy extra kőr királynő is.


A pakli teljesen jelölt, azaz a jelölési rendszert ismerve, a hátlap mintájából megállapítható mind a lap színe mind pedig az értéke. A NOC Pro paklikat ay Egyesült Államokban lévő United States Playing Card Company gyártja PREMIUM Bee alapanyagra.


Gyártó: The United States Playing Card Company

Brand: NOC

Kártyalapok mérete: szabványos póker kártya méret, azaz 88,9 mm × 63,5 mm

Anyaga: Kiváló minőségű papír plasztik bevonattal


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.