Barion Pixel

NOC Pro Greystone

NOC Pro Greystone kártya

NOC Pro Greystone

Szürke NOC Pro kártya

  • 7.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

NOC Bűvész kártya USPCC Jelölt

A NOC kártya az egyik legkedveltebb választás a bűvészek, kártyások és kártyagyűjtők számára szerte a világon. Több millió NOC pakli kelt el világszerte több mint 100 egyedi változatban.
A NOC Pro sorozat a NOC kártyák legújabb, minden részletében tökéletesített változata. A NOC Pro kártyát négy lenyűgöző színváltozatban gyártják: Burgundi Red, Navy Blue, Jet Black és Greystone. Ezek a színek professzionális hangulatot közvetítenek, amely ideális bűvész előadásokhoz és mindenféle kártyás tevékenységhez. A híresen minimalista hátoldal ki lett bővítve egy hozzáadott belső szegéllyel, amely elegáns hangulatot kölcsönöz az amúgy is leegyszerűsített, minimalista kártyának. A tok is teljesen újra lett tervezve, matt felületű, színes dombornyomott kiváló minőségű papírra lett nyomva. A szürke NOC Pro paklihoz tartozik egy extra kőr királynő is.

NOC Pro Greystone

Szürke NOC Pro kártya

A pakli teljesen jelölt, azaz a jelölési rendszert ismerve, a hátlap mintájából megállapítható mind a lap színe mind pedig az értéke. A NOC Pro paklikat ay Egyesült Államokban lévő United States Playing Card Company gyártja PREMIUM Bee alapanyagra.

Bővebb információk a kártyáról

Név: NOC Pro Greystone kártya

Értékelés: 5/5 (1)

Ár: 7.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!