Barion Pixel

The Dapper Deck (Blue)

The Dapper Deck (Blue) francia kártya

The Dapper Deck (Blue)

  • 5.990 Ft

Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott.
Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Bűvész kártya USPCC Dupla hátlapú Üres lap Színes hátlap 2018 Jelölt Vanishing Inc. Magic

Amikor a Vanishing Inc. Magic nekilátott, hogy megtervezze első, saját márkaneve alatt készült kártyáját, volt egy határozott céljuk: megteremteni egy egyedi, divatos, kifinomult paklit. Az eredmény a Dapper Deck, amely a legjobb, legkifinomultabb alapanyagok felhasználásával készült vonzó kártyacsomag. Lapjai gyönyörűek, ízlésesek, akár komolyabb bűvészelőadások során is megállják a helyüket. Ezt a kártyát kifejezetten használatra tervezték.

The Dapper Deck (Blue)

A Dapper Deck kártyacsomag a United States Playing Card Company gyárában készült az Egyesült Államokban, kiváló alapanyagok felhasználásával, ezzel is biztosítva a tartós használhatóságot. Egyedi zárómatricája kifejezetten a Vanishing Inc. Magic számára készült. Jelölt pakli révén kiválóan alkalmas bűvészkedésre, mentalista trükkök bemutatására is. A csomagban a szokásos 52 lapon kívül 2 joker, 1 dupla hátlapú és egy üres előlapú kártya is található.
A Dapper Deck elérhető kék és narancs hátlappal is.

Bővebb információk a kártyáról

Név: The Dapper Deck (Blue) francia kártya

Értékelés: 5/5 (4)

Ár: 5.990 Ft / kártyapakli

Garancia: A vásárlástól számított 100 naptári napig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készlet: 0 db

Várható szállítási idő: Ez a termék az elmúlt időszakban annyira népszerű volt, hogy mind elfogyott. Jelenleg a gyártótól sem tudjuk beszerezni, így most sajnos egyelőre nem rendelhető.

Prémium termékek

A Deckmaster.hu prémium kártya boltban bármelyik terméket is választod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőséget vásárolsz.

Ingyenes szállítás

A szállítás magyarországi címre díjtalan amennyiben a kosárban lévő termékek kedvezményekkel csökkentett összértéke eléri a 16.000 Ft-ot!

100% garancia

Ha nem vagy megelégedve a megrendelt termékkek, csak küldd vissza 100 napon belül és a vételárat hiánytalanul visszakapod!